Posts by devinmarra

    It turns out it's the mod...the new war of the walkers mod is what's causing my issues. I did a clean install without it and the water is exactly as expected. So now i just have to look into the WOTW mod files itself and see what went wrong.


    THANKS FOR THE IDEA!!! I know you weren't trying but you totally pointed me in the right direction. I'll share my findings if I find anything specific

    Daenrys you might be a genius. I'm looking through the XML files and i see this


    <biome_spawn_rule name="water">

    <terrain_generator range="-31,-1"/>

    </biome_spawn_rule>


    this looks like elevation settings, I just need to find probability and i should be on the right track

    I don't know why but I'm not getting the same results as others with my seed names. I actually do want water because I was building a really neat oil rig on a server that went down recently...I want to do it again.


    For example, I'm trying to get this

    https://i.imgur.com/jGWafSF.jpg


    but I'm getting this

    https://imgur.com/fnxNRsS


    whats even weirder is that its the same version! What do you think could cause this?


    Also, that's really good insight into structures! Thanks for that!! I was looking at the xml files and there's some interesting things in there...I happen to be a web developer, so I'm very well-versed in XML.

    I don't know why, but I'm trying seeds that supposedly have specific features, like a big lake at a specific X/Y coordinates. I played on another g-portal server that was spun up only about a month ago and it had great features, mountains, rivers, lakes...I can't seem to reproduce any expected results. I don't know why either, unfortunately, because the owner lapsed in payment and the files were deleted


    Does anyone know how to improve this?

    thanks